top of page

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

RP Hevosurheilutuotteet Oy toimii Akaassa osoitteessa Harryntie 2, 37900 Akaa sekä verkossa osoitteessa www.rphevostuotteet.com


Tuotteet ja tuotehinnat
Tuotteiden hinnat ovat esitettyinä tuotetietojen yhteydessä. Tilaustuotteiden hinnat ovat alkaen-hintoja, joihin vaikuttavat mm. tuotteen koko, taskujen määrä, painatus, brodeeraus jne.  Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 

Tilaukseen lisätään toimitusmaksut. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Toimitus
Pyrimme lähettämään tilatut tuotteet postipakettina mahdollisimman nopeasti
, mikäli tuotetta on varastossamme. Tilaustuotteiden toimitusaika on aina pidempi.

Toimituskulut
Toimituskulut määriytyvät tuotteiden painon ja koon mukaan.


Maksutavat
Lähetämme tilauksesta laskun, johon on lisätty toimituskulut. Kun maksusuoritus näkyy tilillämme, tuotteet lähtevät matkaan.

Palautus / reklamaatio
Tilaustuotteillamme ei ole vaihto- ja palautusoikeutta. Sinulla on toki oikeus reklamaatioon, mikäli tuote ei vastaa odotuksia.

Tavallisilla tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus ostopäivästä alkaen. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisessä kunnossa, alkuperäisessä pakkauksessa ja tuotelaput kiinni.

Tuotteen palauttamisen maksaa asiakas. Toimituskuluja ei hyvitetä.
Otathan meihin yhteyttä ennen palautusta joko sähköpostitse tai puhelimitse.

RP-Hevosurheilutuotteet Oy
Harryntie 2

37910 Akaa, Finland

 

Puh. 0400  999 592
Sähköposti: info@rphevostuotteet.com

 


Muut ehdot
RP Hevosurheilutuotteet Oy ei ole vastuussa jos toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy, tietoliikenneverkkojen toimimattomuudesta, tieverkkojen toimimattomuudesta, luonnon ilmiöistä, työnseisauksista / lakoista, poliittisista, tai muista force majeure -syistä. 

 

RP Hevosurheilutuotteet Oy pidättää oikeuden kaupan perumiseen, mikäli tilauksessa on tapahtunut merkittävä virhe, kuten merkittävä poikkeama tuotteen myyntihinnassa.

bottom of page