top of page

TEKSTIILITEIPPAUS

Teemme näyttävät moniväriteippaukset lämpösiirtotarroilla erilaisiin tekstiileihin mm. loimet, t-paidat, takit ja kassit. Voit tuoda meille myös omat (puhtaat) tekstiilit, joihin lisäämme teippauksen.

Lämpösiirtotarra on ohut kalvo, joka kiinnitetään toivottuihin pintoihin kuumuutta hyväksi käyttäen. Lämpösiirtokalvojen ehdoton vahvuus on sen edullisuus, kun toteutetaan paljon erilaisia painatuksia esimerkiksi tekstiileissä. Kyseinen painatustapa on omiaan vaikkapa palkintoloimien nimikointiin. Lämpösiirtotarroja voidaan käyttää tekstiileihin.

Lämpöprässäys siirtokuvilla mahdollistaa pienten yksityiskohtien ja useimpien värien käytön. Siirtokuvapainatuksessa painettava kuva painetaan ensin peilikuvana siirtopaperille tai -kalvolle, josta se painetaan halutulle pinnalle lämpöprässiä käyttämällä. Prässin kuumuuden ansiosta muste irtoaa paperista/kalvosta ja liimautuu kiinni tuotteeseen.

Lämpösiirretyllä painatuksella toteutetut vaatteet kannattaa aina pestä ja kuivattaa kuivausrummussa alhaisessa lämpötiloissa, sekä nurinpäin käännettynä. Tarrat saattavat irrota helpommin, mikäli tätä ohjetta ei noudata.

TILAUSOHJEET

tekstiilin-teippaus.jpg

Hintaesimerkkejä

Teippaus Loimi, yksi puoli

Teippaus Takki rinta

Teippaus Takki selkä

Teippaus logo 15x15cm

Teippaus nimi

alk. 20 €
alk. 8 €
alk. 12 €
alk. 20 €
alk. 4 €

Loimissa tallin/ratsastajan nimi sijoitetaan yleensä vasemmalle ja hevosen/yhdistyksen tms nimi oikealle puolelle.

loimen-nimikointi.png

Tekstiilien lämpösiirtopainatuksen hinnasto


Monivärinen A4-koko, logo/kuva/teksti

Yksivärinen A4-koko, logo/kuva/teksti

Monivärinen A6-koko, logo/kuva/teksti

Yksivärinen A6-koko, logo/kuva/teksti

5,50 €
4,00 €

4,00 €
3,50 €

tpaidat.jpg
bottom of page